
Συσκευές & Αξεσουάρ
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Jalapeño oil
-
jalapeño chillies trimmed and deseeded4
-
vegetable oil50 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
cumin seeds⅛ tsp
-
raw sugar½ tsp
Watermelon gazpacho
-
watermelon flesh, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)700 g
-
red onion20 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (4-5 cm)40 g
-
Lebanese cucumber ½ cucumber cut into small dice, for garnishing½
-
garlic clove1
-
red wine vinegar1 tbsp
-
olive oil40 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh basil smaller leaves, for garnishing
-
ice cubes10
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
215 kcal /
903.3 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Νάτριο
35 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 Std. 20 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Traditional minestrone
45 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min