Συσκευές & Αξεσουάρ
Paneer makhani
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw cashews30 g
-
hot water for soaking
-
fresh tomatoes cut into halves and deseeded400 g
-
unsalted butter1 tbsp
-
cardamom pods (green)2
-
cinnamon quill1
-
whole cloves2
-
dried bay leaf1
-
fenugreek seeds½ tsp
-
fresh long green chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)½ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
salt1 tsp
-
garam masala (see Tips)1 - 1 ¼ tsp
-
water180 g
-
sugar½ tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
paneer cut into batons (1 x 6 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
canola oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
623 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
2925.3 kJ /
696.5 kcal
Λιπαρά
70.3 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.1 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato pancakes
45 λεπτ.
Baingan ka bharta
1ωρ. 20 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 λεπτ.
Hearty lentil chilli
50 λεπτ.
Vegan burgers
45 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.