Filety z sandacza z polentą ze świeżej kukurydzy

Filety z sandacza z polentą ze świeżej kukurydzy

4.4 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • filetów z sandacza, ze skórą (4 filety, grubość 1 cm)
    400 g
    400 g filetów z pstrąga, ze skórą, (4 filety, grubość 1 cm)
  • sosu rybnego (20 g)
    1 ½ łyżki
    2 filety z anchois, w oleju, odsączone z zalewy
  • oleju sezamowego (10 g)
    2 łyżeczki
    20 g oliwy z oliwek extra virgin
  • koperku, świeżego tylko liście
    7 - 8 gałązek
  • pomarańcza ekologiczna, skórka i sok
    1
  • wody
    500 g
  • ziaren słodkiej kukurydzy, świeżych (z 5-6 kolb kukurydzy)
    600 - 700 g
    600 - 700 g kukurydzy z puszki, odsączonej z zalewy
  • soli
    2 łyżeczki
  • warzyw, mieszanych pokrojonych w 5 mm plastry (np. marchewka, brokuły, kalafior)
    400 g
  • masła, niesolonego
    40 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 350 kcal / 1461 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 7.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων