
Συσκευές & Αξεσουάρ
Φιλέτο λευκού ψαριού με πολέντα και φρέσκο καλαμπόκι
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
φιλέτα λευκού ψαριού (ποταμολάβρακο / λουτσιόπερκα), με την πέτσα (4 φιλέτα, 1 εκ. πάχος)400 γρ.
-
σάλτσα ψαριού (fish sauce) (20 γρ.)1 ½ κ.σ.
-
καβουρδισμένο σησαμέλαιο (10 γρ.)2 κ.γλ.
-
φρέσκου άνηθου μόνο τα φύλλα7 - 8 κλωνάρια
-
νερό500 γρ.
-
κόκκους φρέσκου καλαμποκιού (από 5-6 καλαμπόκια ολόκληρα)600 - 700 γρ.
-
αλάτι2 κ.γλ.
-
πορτοκάλι, κατά προτίμηση βιολογικό ξύσμα και χυμός1
-
ανάμεικτα λαχανικά κομμένα σε φέτες (5 χιλ.) ή σε μπουκίτσες (π.χ. καρότα, μπρόκολο, κουνουπίδι)400 γρ.
-
βούτυρο40 γρ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
350 kcal /
1461 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Γευστικά Γεύματα σε 4 επίπεδα
72 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΣολομός με λαχανικά
1ωρ. 15 λεπτ.
Κριθαράκι με σολομό και σπανάκι
40 λεπτ.
Μπολ με σολομό και μάνγκο
Καμία βαθμολογία
Λαβράκι με σάλτσα beurre blanc-πράσου και πατάτες
1ωρ.
Μαυρομάτικα φασόλια (λουβιά) γιαχνί με καλαμάρι
5ωρ. 15 λεπτ.
Χταποδάκια
45 λεπτ.
Γαριδομακαρονάδα
40 λεπτ.
Μπακαλιάρος με βούτυρο εσπεριδοειδών
Καμία βαθμολογία
Ρύζι με σολομό και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Τραγανός σολομός με παρμεζάνα και λαχανικά με κρεμώδη σάλτσα λεμονιού
Καμία βαθμολογία
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Πορτογαλικό χταπόδι με πατάτες
Καμία βαθμολογία