Φιλέτο λευκού ψαριού με πολέντα και φρέσκο καλαμπόκι

Φιλέτο λευκού ψαριού με πολέντα και φρέσκο καλαμπόκι

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • φιλέτα λευκού ψαριού (ποταμολάβρακο / λουτσιόπερκα), με την πέτσα (4 φιλέτα, 1 εκ. πάχος)
    400 γρ.
    400 γρ. φιλέτα πέστροφας, με την πέτσα, (4 φιλέτα, 1 εκ. πάχος)
  • σάλτσα ψαριού (fish sauce) (20 γρ.)
    1 ½ κ.σ.
    2 φιλέτα αντζούγιας, σε λάδι, (20 γρ.)
  • καβουρδισμένο σησαμέλαιο (10 γρ.)
    2 κ.γλ.
    20 γρ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, (10 γρ.)
  • φρέσκου άνηθου μόνο τα φύλλα
    7 - 8 κλωνάρια
  • νερό
    500 γρ.
  • κόκκους φρέσκου καλαμποκιού (από 5-6 καλαμπόκια ολόκληρα)
    600 - 700 γρ.
    600 - 700 γρ. καλαμπόκι σε κονσέρβα, (από 5-6 καλαμπόκια ολόκληρα)
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • πορτοκάλι, κατά προτίμηση βιολογικό ξύσμα και χυμός
    1
  • ανάμεικτα λαχανικά κομμένα σε φέτες (5 χιλ.) ή σε μπουκίτσες (π.χ. καρότα, μπρόκολο, κουνουπίδι)
    400 γρ.
  • βούτυρο
    40 γρ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 26 g
Θερμίδες 1461 kJ / 350 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 7.6 g
Υδατάνθρακες 29 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων