
Συσκευές & Αξεσουάρ
Φιλέτο λευκού ψαριού με πολέντα και φρέσκο καλαμπόκι
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
φιλέτα λευκού ψαριού (ποταμολάβρακο / λουτσιόπερκα), με την πέτσα (4 φιλέτα, 1 εκ. πάχος)400 γρ.
-
σάλτσα ψαριού (fish sauce) (20 γρ.)1 ½ κ.σ.
-
καβουρδισμένο σησαμέλαιο (10 γρ.)2 κ.γλ.
-
φρέσκου άνηθου μόνο τα φύλλα7 - 8 κλωνάρια
-
νερό500 γρ.
-
κόκκους φρέσκου καλαμποκιού (από 5-6 καλαμπόκια ολόκληρα)600 - 700 γρ.
-
αλάτι2 κ.γλ.
-
πορτοκάλι, κατά προτίμηση βιολογικό ξύσμα και χυμός1
-
ανάμεικτα λαχανικά κομμένα σε φέτες (5 χιλ.) ή σε μπουκίτσες (π.χ. καρότα, μπρόκολο, κουνουπίδι)400 γρ.
-
βούτυρο40 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
26 g
Θερμίδες
1461 kJ /
350 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Γευστικά Γεύματα σε 4 επίπεδα
72 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚριθαράκι με σολομό και σπανάκι
40 λεπτ.
Σαλάτα με γαρίδες και αγγουράκι
Καμία βαθμολογία
Σολομός τεριγιάκι sous-vide
1ωρ. 20 λεπτ.
Γαρίδες με τσίλι και σκόρδο
10 λεπτ.
Ψάρι ολόκληρο στον ατμό με τζίντζερ και σκόρδο
30 λεπτ.
Στιφάδο με τόνο και πατάτες
40 λεπτ.
Μπολ με καυτερές γαρίδες και κινόα
30 λεπτ.
Σουπιές
1ωρ. 20 λεπτ.
Τάκος (tacos) με γαρίδες και καυτερή μαγιονέζα
25 λεπτ.
Κοκκινόψαρα με ντομάτες και ρύζι με καρότο
50 λεπτ.
Γαριδομακαρονάδα
40 λεπτ.
Κριθαρότο με θαλασσινά
40 λεπτ.