Φασόλια βραστά με λαδολέμονο και ψάρι

Φασόλια βραστά με λαδολέμονο και ψάρι

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Φασόλια και ψάρι
  • κλωνάρια σέλινου σε μικρά κομμάτια, και 1 επιπλέον κομμάτι (4 εκ.)
    100 γρ.
  • καρότα σε ροδέλες, και 1 επιπλέον κομμάτι (4 εκ.)
    400 γρ.
  • πατάτες σε μικρούς κύβους
    200 γρ.
  • φιλέτα λευκού ψαριού μεγάλα
    3
  • κρεμμύδι σε ροδέλες
    100 γρ.
  • μαϊντανό (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένο
    1 κλωνάρι
  • νερό
    1400 γρ.
  • αλάτι
    1 πρέζα
  • κατεψυγμένα φασόλια (βλ. συμβουλή)
    600 γρ.
Λαδολέμονο
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    100 γρ.
  • χυμό λεμονιού
    150 γρ.
  • μουστάρδα
    1 κοφτή κ.σ.
  • μέλι (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.γλ.
  • αλάτι
    ½ κ.γλ.
  • πιπέρι
    ½ κ.γλ.
Γαρνίρισμα
  • μαϊντανό (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένο
    4 κλωνάρια
  • ντομάτα χωρίς σπόρια, ψιλοκομμένη
    150 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 635 kcal / 2654 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 46 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων