
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hot and sour soup
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
dried black fungus (see Tips)40 g
-
water for soaking
-
oil20 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2 - 3
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
carrot cut into matchsticks150 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into thin strips100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
arrowroot flour2 tsp
-
Chinese black vinegar (see Tips)80 g
-
Shaoxing wine70 g
-
soy sauce40 g
-
eggs lightly beaten2
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
sesame oil for drizzling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1310 kJ
Πρωτεΐνη
15.7 g
Λιπαρά
21.1 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Made in Taiwan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Chicken laksa
30 Min
Moroccan harira soup with chicken
55 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min