Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi

Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi

4.1 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 50 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 35 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
  • 80 g cebuli przekrojonej na pół
  • 120 g selera naciowego pokrojonego w 1 cm plastry
  • 30 g masła
  • 350 g ryżu do risotto
  • 80 g białego wina, wytrawnego
  • 650 g bulionu rybnego (patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki soli (προαιρετικό πεδίο)
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu (προαιρετικό πεδίο)
  • 125 g filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry pokrojonych na kawałki

Διατροφή ανά 4 porcje

Θερμίδες 2514.6 kcal / 10528.1 kJ
Πρωτεΐνη 83 g
Λιπαρά 106.7 g
Υδατάνθρακες 309.2 g
Φυτικές ίνες 20 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων