
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
orzechów włoskich, łuskanych50 g
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki35 g
-
cebuli przekrojonej na pół80 g
-
selera naciowego pokrojonego w 1 cm plastry120 g
-
masła30 g
-
ryżu do risotto350 g
-
białego wina, wytrawnego80 g
-
bulionu rybnego (patrz wskazówka)650 g
-
soli (προαιρετικό πεδίο)½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
śmietany, min. 30% tłuszczu (προαιρετικό πεδίο)80 g
-
filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry pokrojonych na kawałki125 g
Διατροφή ανά 4 porcje
Θερμίδες
2514.6 kcal /
10528.1 kJ
Πρωτεΐνη
83 g
Λιπαρά
106.7 g
Υδατάνθρακες
309.2 g
Φυτικές ίνες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

NA RYBY!
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym (TM7)
40 λεπτ.
Tagliatelle z krewetkami
30 λεπτ.
Makaron z owocami morza duszonymi w winie
40 λεπτ.
Spaghetti z anchois, bułką tartą i parmezanem (TM7)
Καμία βαθμολογία
Makaron z krewetkami i porem (TM7)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti carbonara na samych żółtkach (TM7)
35 λεπτ.
Spaghetti z kurczakiem i szparagami (TM7)
50 λεπτ.
Pizza z makaronu spaghetti (TM7)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti z tuńczykiem (TM7)
40 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.
Spaghetti z kaparami i anchois (TM7)
Καμία βαθμολογία
Wegańskie spaghetti bolognese z tofu
40 λεπτ.