Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
912.1 mg
Πρωτεΐνη
28.9 g
Θερμίδες
2534.4 kJ /
603.4 kcal
Λιπαρά
37.2 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Υδατάνθρακες
35.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
1ωρ. 15 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1ωρ. 15 λεπτ.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1ωρ. 15 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Hearty lentil chilli
50 λεπτ.
Bang bang broccoli
3ωρ. 25 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.