
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
603.4 kcal /
2534.4 kJ
Πρωτεΐνη
28.9 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
35.8 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Νάτριο
912.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Garlic mushrooms
25 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Harvest nut roast with gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Meat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1ωρ.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1ωρ. 30 λεπτ.
Ancho chilli and black bean stew
40 λεπτ.