
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
603.4 kcal /
2534.4 kJ
Πρωτεΐνη
28.9 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
35.8 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Νάτριο
912.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.
Biryani
1ωρ. 25 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.