Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

4.1 75 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 2 bouquets de persil frais effeuillés
  • 175 g d'eau
  • 550 g de panais épluché et coupé en cubes
  • 120 g de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 tranches
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 363 kcal / 1529 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων