
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pea and garden mint fritters
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
273.2 kcal /
1147.7 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Spelt Margherita pizza
2ωρ.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 λεπτ.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 λεπτ.
Mushroom quinotto
30 λεπτ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Risotto pomodori with burrata
40 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.