
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pea and garden mint fritters
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
273.2 kcal /
1147.7 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Caribbean curry
40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Paneer makhani
45 Min
Cheese soufflés
30 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Potato and green pea curry
50 Min