
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet potato lasagne
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)2
Plant-based béchamel sauce
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)40 g
-
salt¼ tsp
Lasagne
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
carrot cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
dried oregano1 tsp
-
tri-colour quinoa170 g
-
filtered water200 g
-
tomato paste2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
vegan cheese grated (see Tips)80 g
-
fresh basil leaves
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437.1 kcal /
1835.8 kJ
Πρωτεΐνη
16.3 g
Λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
55.8 g
Φυτικές ίνες
13.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Caribbean curry
40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Paneer makhani
45 Min
Cheese soufflés
30 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Potato and green pea curry
50 Min