Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India

Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India

4.4 71 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de lentejas beluga (lentejas negras)
    300 g
    300 g de lentejas pardinas
  • agua
    2000 g
  • dientes de ajo
    2
  • de jengibre fresco (2-3 cm)
    1 trozo
  • de sal
    2 ½ cucharaditas
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de comino en grano
    1 cucharadita
  • vainas de cardamomo
    3
  • de mantequilla clarificada (Ghee), ver receta básica
    30 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de tomate troceado en conserva
    150 g
  • chiles verdes frescos (sin pedúnculo ni semillas)
    1 - 2
  • de chile seco desmenuzado
    1 cucharadita
  • de cúrcuma molida
    ½ cucharadita
  • clavos
    3
  • palo de canela
    1
  • de nata líquida
    80 g
  • de cilantro fresco picado
    1 - 2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 258 kcal / 1080 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 10.9 g
Υδατάνθρακες 27.1 g
Φυτικές ίνες 7.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων