Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried soy bean curd cut into pieces (3 cm - see Tip)3 pieces
-
warm water for soaking
-
vermicelli noodles cut into lengths (approx.10 cm)50 g
-
firm tofu cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
tempeh cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
vegetable oil plus extra for shallow frying30 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into quarters100 g
-
small dried anchovies rinsed (see Tip)20 g
-
coconut milk100 g
-
water100 g
-
tamarind paste20 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices2 - 4
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices2 - 4
-
carrot cut into julienne50 g
-
potato cut into julienne50 g
-
green beans sliced diagonally200 g
-
medium raw prawns peeled150 g
-
salt½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1208.4 mg
Πρωτεΐνη
31.2 g
Θερμίδες
2312.9 kJ /
550.7 kcal
Λιπαρά
34.7 g
Φυτικές ίνες
10.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1 Std. 10 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Open fish burgers
1 Std.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Goan prawn curry
25 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.