Bryjka jęczmienna z boczkiem i cebulą

Bryjka jęczmienna z boczkiem i cebulą

4.0 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • kaszy jęczmiennej pęczak
    140 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    200 g
  • chudego boczku wędzonego pokrojonego w 1 cm kostkę
    150 - 180 g
  • oleju rzepakowego
    25 g
  • soli
    ¾ łyżeczki
  • wody
    1000 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM (προαιρετικό πεδίο)
    1 czubata łyżeczka
    1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona
  • majeranku, suszonego
    ¾ łyżeczki
    ¾ łyżeczki tymianku, suszonego
  • pieprz czarny, świeżo mielony ilość do oprószenia
  • koperek, świeży tylko liście, ilość do podania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 382.5 kcal / 1601.4 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 30.8 g
Φυτικές ίνες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων