
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bryjka jęczmienna z boczkiem i cebulą
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
kaszy jęczmiennej pęczak140 g
-
cebuli przekrojonej na pół200 g
-
chudego boczku wędzonego pokrojonego w 1 cm kostkę150 - 180 g
-
oleju rzepakowego25 g
-
soli¾ łyżeczki
-
wody1000 g
-
koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM (προαιρετικό πεδίο)1 czubata łyżeczka
-
majeranku, suszonego¾ łyżeczki
-
pieprz czarny, świeżo mielony ilość do oprószenia
-
koperek, świeży tylko liście, ilość do podania
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
382.5 kcal /
1601.4 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA PODHALA
13 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKapuśniak
50 λεπτ.
Prowansalska zupa warzywna z domowym pesto
1ωρ. 15 λεπτ.
Zupa grochowa
1ωρ.
Kapuśniak z młodej kapusty
40 λεπτ.
Szwajcarski krupnik
40 λεπτ.
Zupa z kiszonych ogórków
45 λεπτ.
Zupa z kurczakiem i makaronem orzo
45 λεπτ.
Krupnik z grzybami
45 λεπτ.
Zupa ogórkowa
30 λεπτ.
Zupa bolońska
25 λεπτ.
Zupa fasolowa z pulpecikami
50 λεπτ.
Zupa gyros z kurczakiem
50 λεπτ.