
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked honey and dill salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
3258 kcal /
13683.5 kJ
Πρωτεΐνη
206 g
Λιπαρά
217.6 g
Υδατάνθρακες
132.7 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
45.5 g
Νάτριο
510.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Mussels in coconut milk
25 λεπτ.
Goi muc (squid salad)
45 λεπτ.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2ωρ. 30 λεπτ.
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία