
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked honey and dill salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
3258 kcal /
13683.5 kJ
Πρωτεΐνη
206 g
Λιπαρά
217.6 g
Υδατάνθρακες
132.7 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
45.5 g
Νάτριο
510.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1h 20min
Salmon niçoise salad
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Salmon en croute
50min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Linguine marinara
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min