
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked honey and dill salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
510.5 mg
Πρωτεΐνη
206 g
Θερμίδες
13683.5 kJ /
3258 kcal
Λιπαρά
217.6 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
45.5 g
Υδατάνθρακες
132.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Fish balls with yoghurt sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Risoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Goan prawn curry
25 λεπτ.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Mango salmon bowl
40 λεπτ.
Cheat's cauliflower fried rice
35 λεπτ.