Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal udang (Skinnymixers)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh basil leaves3
-
brown onion cut into quarters200 g
-
apple cider vinegar25 g
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
salt2 tsp
-
shrimp paste10 g
-
water100 g
-
olive oil60 g
-
chilli powder½ tsp
-
coconut sugar (see Tips)10 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
large raw prawns peeled and deveined300 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
6494.9 mg
Πρωτεΐνη
72.4 g
Θερμίδες
4366 kJ /
1039.5 kcal
Λιπαρά
62.7 g
Φυτικές ίνες
15.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.9 g
Υδατάνθρακες
39.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24ωρ. 55 λεπτ.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 λεπτ.
Open fish burgers
1ωρ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.