Sambal udang

Sambal udang

4.6 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • fresh coriander leaves
    20 g
  • fresh basil leaves
    3
  • brown onion cut into quarters
    200 g
  • apple cider vinegar
    25 g
  • fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger peeled
    20 g
  • salt
    2 tsp
  • shrimp paste
    10 g
  • water
    100 g
  • olive oil
    60 g
  • chilli powder
    ½ tsp
  • coconut sugar (see Tips)
    10 g
  • canned tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    20 g
  • large raw prawns peeled and deveined
    300 g
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Διατροφή ανά 4 portions

Θερμίδες 1039.5 kcal / 4366 kJ
Πρωτεΐνη 72.4 g
Λιπαρά 62.7 g
Υδατάνθρακες 39.1 g
Φυτικές ίνες 15.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.9 g
Νάτριο 6494.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων