Συσκευές & Αξεσουάρ
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried green lentils300 g
-
water for soaking
Falafel
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
fresh coriander leaves15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil for shallow frying300 g
Vegetables
-
carrot cut into pieces200 g
-
white cabbage cut into pieces300 g
-
water400 g
-
sweet potato cut into dice (1 cm)300 g
-
broccoli broken into small florets300 g
Dressing and assembly
-
natural yoghurt200 g
-
honey10 g
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
pomegranate arils (optional)1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
497.5 mg
Πρωτεΐνη
19.1 g
Θερμίδες
1547.8 kJ /
368.5 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
14.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
44.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Nourishing bowls
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato pancakes
45 λεπτ.
Baingan ka bharta
1ωρ. 20 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 λεπτ.
Hearty lentil chilli
50 λεπτ.
Vegan burgers
45 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.