Μπακαλιάρος με μέλι και σόγια, ρύζι και λαχανικά

Μπακαλιάρος με μέλι και σόγια, ρύζι και λαχανικά

4.5 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • τζίντζερ, φρέσκο ξεφλουδισμένο, σε στρογγυλές φέτες (2 χιλ.)
    30 γρ.
  • σησαμέλαιο
    30 γρ.
  • μέλι
    200 γρ.
  • σάλτσα σόγιας, light
    140 γρ.
  • νιφάδες πιπεριάς τσίλι (προαιρετικό πεδίο)
    1 πρέζα
  • φιλέτα μπακαλιάρου (περίπου 125 γρ. το καθένα)
    4
  • καλαμπόκι baby, σε κονσέρβα στραγγισμένο, κομμένο στη μέση κατά μήκος
    100 γρ.
  • γλυκομπίζελα (sweet peas ή mangetout)
    100 γρ.
  • νερό
    1000 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    1 κ.γλ.
  • ρύζι, μπασμάτι
    250 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 634 kcal / 2682 kJ
Πρωτεΐνη 39.8 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 94.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων