
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cheese soufflés
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing50 g
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into cubes (3 cm)150 g
-
full cream milk300 g
-
eggs4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333.9 kcal /
1402.2 kJ
Πρωτεΐνη
14.8 g
Λιπαρά
26.1 g
Υδατάνθρακες
10.9 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.3 g
Νάτριο
413.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
15-minute noodles
15 Min