
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gin-cured ocean trout salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Cured ocean trout
-
ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed500 - 800 g
-
star anise1
-
juniper berries5
-
pink peppercorns1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
sugar125 g
-
sea salt125 g
-
lemon peel strips, no white pith (4 cm)2
-
gin of choice (see Tips)100 g
Salad
-
radishes trimmed and thinly sliced3
-
cucumber sliced½
-
extra virgin olive oil to drizzle1 tbsp
-
fresh chives chopped to garnish4 sprigs
-
micro herbs to serve
-
crème fraîche to serve
-
bread toasted to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2029 mg
Πρωτεΐνη
26.3 g
Θερμίδες
1326.8 kJ /
315.9 kcal
Λιπαρά
14.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
21.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ginspiration
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2ωρ. 25 λεπτ.
Gyoza meatballs
35 λεπτ.
Salmon with yoghurt dressing
55 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Tom kha prawns
25 λεπτ.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 λεπτ.
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1ωρ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.