Gin-cured ocean trout salad

Gin-cured ocean trout salad

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Cured ocean trout
  • ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed
    500 - 800 g
  • star anise
    1
  • juniper berries
    5
  • pink peppercorns
    1 tsp
  • caraway seeds
    1 tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • sugar
    125 g
  • sea salt
    125 g
  • lemon peel strips, no white pith (4 cm)
    2
  • gin of choice (see Tips)
    100 g
Salad
  • radishes trimmed and thinly sliced
    3
  • cucumber sliced
    ½
  • extra virgin olive oil to drizzle
    1 tbsp
  • fresh chives chopped to garnish
    4 sprigs
  • micro herbs to serve
  • crème fraîche to serve
  • bread toasted to serve (optional)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 315.9 kcal / 1326.8 kJ
Πρωτεΐνη 26.3 g
Λιπαρά 14.3 g
Υδατάνθρακες 21.5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 2029 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων