
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ελαφρά ψημένο βοδινό φιλέτο sous-vide με σάλτσα μπεαρνέζ
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
φιλέτα βοδινά (περίπου 180-200 γρ. το καθένα, πάχους 3 εκ.)4
-
αλάτι2 κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο¾ κ.γλ.
-
θυμάρι, φρέσκο4 κλωνάρια
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1400 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
κρεμμυδάκια εσαλότ50 γρ.
-
εστραγκόν, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)1 - 2 κλωνάρια
-
λευκό κρασί, ξηρό50 γρ.
-
ξίδι από λευκό κρασί1 κ.σ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια, και 1 κ.σ. για το θωράκισμα200 γρ.
-
κρόκους αυγού4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
93 mg
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
2926 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
56 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΛεμονάτο κοτόπουλο με ρύζι
45 λεπτ.
Φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα μουστάρδας
35 λεπτ.
Κοτόπουλο με σάλτσα τεριγιάκι
20 λεπτ.
Κοτομπουκιές με τσάτνεϊ πεπονιού
3ωρ.
Γιουβαρλάκια
1ωρ. 20 λεπτ.
Σαλάτα με κοτόπουλο και μάνγκο
Καμία βαθμολογία
Κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον και κολοκυθάκι, και ρύζι με ντομάτα και κολοκυθάκια
Καμία βαθμολογία
Σπαγγέτι με μπιφτεκάκια βοδινά και σάλτσα βέρντε
Καμία βαθμολογία
Σουβλάκια χοιρινά και ρύζι σε σάλτσα
1ωρ. 45 λεπτ.
Ψαρονέφρι με κρεμώδη σάλτσα πάπρικας και λιγκουίνι
Καμία βαθμολογία
Κοκκινιστό κοτόπουλο
1ωρ.
Γεμιστά φιλέτα κοτόπουλου Caprese με γλάσο από βαλσάμικο
55 λεπτ.