Χταπόδι καθιστό (κρασάτο)

Χταπόδι καθιστό (κρασάτο)

3.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • νερό
    250 γρ.
  • χταπόδι σε πλοκάμια και σε μακρόστενα κομμάτια μήκους 20 εκ.
    1000 γρ.
  • κόκκινο κρασί, ξηρό
    500 γρ.
  • μέλι
    30 γρ.
  • ξυλάκι κανέλας
    1
  • ολόκληρα γαρίφαλα
    8
  • αποξηραμένο φύλλο δάφνης
    1
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • ελαιόλαδο
    100 γρ.
  • κορν φλάουερ διαλυμένο σε 20 γρ. νερό
    1 κ.γλ.
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
    λίγο

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 45.3 g
Θερμίδες 1413 kJ / 336 kcal
Λιπαρά 3.4 g
Υδατάνθρακες 7.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Χταποδάκια

Χταποδάκια

5.0(3)

45 λεπτ.

Σολομός με σάλτσα μάνγκο, πλατιά φασολάκια και καρότα

Σολομός με σάλτσα μάνγκο, πλατιά φασολάκια και καρότα

4.9(11)

1ωρ.

Σουπιές

Σουπιές

5.0(7)

1ωρ. 20 λεπτ.

Σπαγγέτι αλά πουτανέσκα

Σπαγγέτι αλά πουτανέσκα

4.9(10)

35 λεπτ.

Σολομός με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα από άνηθο

Σολομός με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα από άνηθο

5.0(4)

1ωρ. 35 λεπτ.

Σολομός με σαλάτα από φινόκιο και μήλο

Σολομός με σαλάτα από φινόκιο και μήλο

Καμία βαθμολογία

Γαύρος λαδορίγανη

Γαύρος λαδορίγανη

4.6(5)

40 λεπτ.

Ψητό λαβράκι με μπρόκολο και πέστο από κόλιανδρο και κολοκυθόσπορους

Ψητό λαβράκι με μπρόκολο και πέστο από κόλιανδρο και κολοκυθόσπορους

5.0(1)

45 λεπτ.

Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας

Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας

Καμία βαθμολογία

Γαριδομακαρονάδα

Γαριδομακαρονάδα

4.8(12)

40 λεπτ.

Τσιπούρες στον ατμό σε ζωμό με πατάτες

Τσιπούρες στον ατμό σε ζωμό με πατάτες

Καμία βαθμολογία

Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι

Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι

5.0(2)

40 λεπτ.

Εμφάνιση όλων