Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and smoked salmon roulade
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 35 λεπτ.
15 portions
Υλικά
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
418.2 mg
Πρωτεΐνη
8.7 g
Θερμίδες
493.4 kJ /
117.5 kcal
Λιπαρά
8.8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury Christmas
19 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli garlic prawns
10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Baked masala fish (MEATER+®)
1ωρ. 15 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai-style fish cakes
30 λεπτ.
Sambal udang (Skinnymixers)
50 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 λεπτ.
Open fish burgers
1ωρ.