
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cantonese Steamed Fish
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
soy sauce70 g
-
water770 g
-
sugar20 g
-
coriander roots4 sprigs
-
pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored1
-
spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing2 sprigs
-
fresh ginger slices3 cm
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (προαιρετικό πεδίο)1 tbsp
-
coriander leaves to garnish2 sprigs
-
shallot oil to garnish2 tbsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
289 kcal /
1207 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
735 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 λεπτ.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Καμία βαθμολογία
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1ωρ.
Tomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Prawn Curry
30 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 λεπτ.