
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
441.5 mg
Πρωτεΐνη
9.9 g
Θερμίδες
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato and green pea curry
50 λεπτ.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1ωρ. 20 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Gobi masala
30 λεπτ.
Fatayer with cheese and mint
2ωρ. 15 λεπτ.
Mashed pea and corn slice
40 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1ωρ. 20 λεπτ.