
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
252.3 kcal /
1055.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Νάτριο
441.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Spinach dumplings with tomato ragout
1ωρ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Cheese soufflés
30 λεπτ.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 λεπτ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.