
Συσκευές & Αξεσουάρ
Meat-free mushroom lasagne
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh oregano leaves only5 sprigs
-
dried porcini mushrooms40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)1000 g
-
leek white part only and cut into pieces½
-
garlic cloves6
-
carrot cut into pieces1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
white wine200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh ricotta cheese drained250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
dried lasagne sheets250 g
-
Provolone cheese sliced100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
429.6 kcal /
1797.3 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
40.9 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
354 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
15-minute noodles
15 Min