Συσκευές & Αξεσουάρ
Meat-free mushroom lasagne
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh oregano leaves only5 sprigs
-
dried porcini mushrooms40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)1000 g
-
leek white part only and cut into pieces½
-
garlic cloves6
-
carrot cut into pieces1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
white wine200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh ricotta cheese drained250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
dried lasagne sheets250 g
-
Provolone cheese sliced100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
354 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
1797.3 kJ /
429.6 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
40.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRicotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Vegan bolognese
50 Min
Summer dahl
35 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min