Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree

Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree

4.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
5 Portionen

Υλικά

Ente mit Pflaumen
  • Brokkoliröschen
    400 g
  • Sternanis
    2
  • Koriandersamen, ganz
    3 EL
  • Salz, grob
    3 TL
  • brauner Zucker (z.B. Muscovadozucker)
    6 EL
  • Rotweinessig
    60 g
  • Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Wasser, heiß
    400 g
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    3
  • Ente mit Haut, küchenfertig
    2000 - 2500 g
  • Zwetschken, frisch halbiert, entsteint
    12
    8 Pflaumen, halbiert, entsteint
Karfiol-Erdäpfelpüree
  • Karfiol in Röschen
    400 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Würfeln (2 cm)
    600 g
  • Milch
    250 g
  • Butter
    30 g
  • Salz
    2 TL
  • Muskat, gemahlen (προαιρετικό πεδίο)
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 691 kcal / 2894 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων