
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dumplings
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
butter chilled, plus extra to grease40 g
-
self-raising flour155 g
-
buttermilk75 g
-
sea salt1 pinch
Stew
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced400 g
-
fresh mixed mushrooms400 g
-
boiling water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
carrots cut into rounds (1 cm)350 g
-
tomatoes cut into pieces2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste80 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper plus extra to sprinkle2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
877.7 mg
Πρωτεΐνη
17.3 g
Θερμίδες
1925.9 kJ /
460.3 kcal
Λιπαρά
20.2 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.6 g
Υδατάνθρακες
57.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45min
Summer dahl
35min
Beetroot risotto
35min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Caribbean curry
40min
Paneer makhani
45min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min