
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Προετοιμασία 10ωρ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
572.2 kcal /
2403 kJ
Πρωτεΐνη
11.1 g
Λιπαρά
41.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.1 g
Νάτριο
1457 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Garlic mushrooms
25 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Harvest nut roast with gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Meat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1ωρ.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1ωρ. 30 λεπτ.
Ancho chilli and black bean stew
40 λεπτ.