
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta e lenticchie
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser1200 g
-
braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)200 g
-
Knoblauchzehen2
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Olivenöl30 g
-
Rispentomaten in Stücken3
-
Salz2 TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Petersilie, frisch½ Bund
-
Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati350 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portionen
Θερμίδες
537.5 kcal /
2247.5 kJ
Πρωτεΐνη
21.8 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
97 g
Φυτικές ίνες
9.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTom Kha Gai
45 λεπτ.
Peperonicremesuppe
20 λεπτ.
Thai Tom Yum
Καμία βαθμολογία
Linsenragout
Καμία βαθμολογία
Bouillabaisse
1ωρ.
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Linsen- und Bohnensuppe
40 λεπτ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 λεπτ.
Linsen-Tomateneintopf
1ωρ. 30 λεπτ.