Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto pomodori with burrata
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water500 g
-
onion cut in half1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
white wine80 g
-
Arborio rice300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salted butter40 g
-
burrata cheese (approx. 200 g), cut in half2 pieces
-
fresh basil leaves only, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
630.8 kcal /
2639.2 kJ
Πρωτεΐνη
21.4 g
Λιπαρά
26.8 g
Υδατάνθρακες
76.8 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.8 g
Νάτριο
647.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

New year weeknights
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Caribbean curry
40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Paneer makhani
45 Min
Cheese soufflés
30 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Potato and green pea curry
50 Min