Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
633.7 mg
Πρωτεΐνη
17.7 g
Θερμίδες
1355.6 kJ /
324 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Nikmat Raya
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1h 10min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Thai Fishcakes
1h 10min
Coconut turmeric fish curry
40min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon filo spiral
1h 10min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h