Buridda alla ligure

Buridda alla ligure

4.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    4 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di cipolla a metà
    90 g
  • spicchio di aglio senz'anima
    1
  • di stoccafisso ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
    500 g
  • di vino bianco preferibilmente tipo Pigato
    100 g
  • di passata di pomodoro
    80 g
  • di olive taggiasche con nocciolo
    100 g
  • di acqua
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
    400 g
  • pomodori ciliegino a metà
    8
  • di pinoli sgusciati
    60 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 541 kcal / 2263 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 32.6 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων