Buridda alla ligure

Buridda alla ligure

4.5 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 90 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 500 g di stoccafisso ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
  • 100 g di vino bianco preferibilmente tipo Pigato
  • 80 g di passata di pomodoro
  • 100 g di olive taggiasche con nocciolo
  • 250 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 400 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 8 pomodori ciliegino a metà
  • 60 g di pinoli sgusciati

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 44 g
Θερμίδες 2263 kJ / 541 kcal
Λιπαρά 32.6 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Υδατάνθρακες 19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων