
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant with burghul
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fine burghul300 g
-
water1000 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
-
spring onions/shallots trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices4
-
soy sauce40 g
-
mirin1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raw sugar1 tsp
-
sambal oelek (see Tips)1 - 2 tsp
-
fresh basil leaves6 sprigs
-
fresh mint leaves6 sprigs
-
pumpkin seeds roasted (see Tips)40 g
-
roasted pine nuts80 g
-
eggplant cut into thin slices (approx. 5 mm)500 g
-
olive oil for drizzling
-
sea salt1 - 2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
560.3 kcal /
2353.3 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
27.9 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Φυτικές ίνες
14.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
1852.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Spelt Margherita pizza
2ωρ.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 λεπτ.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 λεπτ.
Mushroom quinotto
30 λεπτ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Risotto pomodori with burrata
40 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.