
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soba noodle and tofu salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dressing
-
piece fresh ginger2 cm
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing)6 sprigs
-
rice wine vinegar40 g
-
pure maple syrup40 g
-
tamari40 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
miso paste2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
extra firm tofu cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)200 g
Salad
-
water1600 g
-
frozen edamame beans200 g
-
dried soba noodles200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks1
-
Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
snow peas cut into thin slices80 g
-
fresh chilli cut into thin slices1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
472.8 kcal /
1986.3 kJ
Πρωτεΐνη
17.7 g
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
49.6 g
Φυτικές ίνες
11.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
1206.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower gratin
1 Std.
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Potato pancakes
45 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min