
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted pumpkin and quinoa risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)500 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)1
-
salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, torn into pieces2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
606.3 kcal /
2547 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
35.8 g
Υδατάνθρακες
49.3 g
Φυτικές ίνες
10.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.1 g
Νάτριο
819.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Spelt Margherita pizza
2ωρ.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 λεπτ.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 λεπτ.
Mushroom quinotto
30 λεπτ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Risotto pomodori with burrata
40 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.