Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted pumpkin and quinoa risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)500 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)1
-
salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, torn into pieces2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
819.5 mg
Πρωτεΐνη
17.5 g
Θερμίδες
2547 kJ /
606.3 kcal
Λιπαρά
35.8 g
Φυτικές ίνες
10.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.1 g
Υδατάνθρακες
49.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato pancakes
45 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 λεπτ.
Baingan ka bharta
1ωρ. 20 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1ωρ. 10 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Spiced paneer parcels
50 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.