
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted pumpkin and quinoa risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)500 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)1
-
salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, torn into pieces2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
606.3 kcal /
2547 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
35.8 g
Υδατάνθρακες
49.3 g
Φυτικές ίνες
10.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.1 g
Νάτριο
819.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Rendang curry
30 Min
Garlic mushrooms
25 Min
Beetroot risotto
35 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Ancho chilli and black bean stew
40 Min