
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σαλάτα με χταπόδι sous-vide
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 μερίδες
Υλικά
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1600 γρ.
-
πλοκάμια χταποδιού, φρέσκα (πάχους 2-2,5 εκ.)600 γρ.
-
πάπρικα1 κ.σ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο60 γρ.
-
αλάτι½ - ¾ κ.γλ.
-
σκελίδες σκόρδο τριμμένο2
-
φύλλα δάφνης, αποξηραμένα2
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
καρότο σε μπαστούνια (0,5 x 5 εκ.)120 γρ.
-
κόκκινο κρεμμύδι κομμένο πρώτα στη μέση και μετά σε φέτες (0,5 εκ.)100 γρ.
-
πράσινη πιπεριά σε μπαστούνια (0,5 x 5 εκ.)80 γρ.
-
κόκκινη πιπεριά σε μπαστούνια (0,5 x 5 εκ.)80 γρ.
-
λευκό ξίδι15 γρ.
-
φύλλα μαϊντανού5 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
594 mg
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
1177 kJ /
281 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚριθαρότο με θαλασσινά
40 λεπτ.
Τραγανά φιλετάκια ψαριού με λεμονάτη μαγιονέζα
1ωρ.
Σολομός με λαχανικά
1ωρ. 15 λεπτ.
Λαβράκι με σπανάκι, αγγουράκι και σάλτσα ταχίνι
2ωρ. 55 λεπτ.
Γαύρος λαδορίγανη
40 λεπτ.
Σολομός με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών και πατάτες
50 λεπτ.
Ψητό λαβράκι με μπρόκολο και πέστο από κόλιανδρο και κολοκυθόσπορους
Καμία βαθμολογία
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με βούτυρο εσπεριδοειδών
50 λεπτ.
Ρύζι με σολομό και μανιτάρια
30 λεπτ.
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Πορτογαλικό χταπόδι με πατάτες
1ωρ. 30 λεπτ.