
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σολομός τεριγιάκι sous-vide
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1450 γρ.
-
σουσάμι40 γρ.
-
φιλέτα σολομού, φρέσκα (περίπου 150 γρ. το καθένα)4
-
σάλτσα τεριγιάκι75 γρ.
-
τζίντζερ, φρέσκο σε λεπτές φέτες20 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
394 kcal /
1650 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
95 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚριθαράκι με σολομό και σπανάκι
40 min
Σαλάτα με γαρίδες και αγγουράκι
Brak ocen
Γαρίδες με τσίλι και σκόρδο
10 min
Ψάρι ολόκληρο στον ατμό με τζίντζερ και σκόρδο
30 min
Στιφάδο με τόνο και πατάτες
40 min
Μπολ με καυτερές γαρίδες και κινόα
30 min
Σουπιές
1 godz. 20 min
Τάκος (tacos) με γαρίδες και καυτερή μαγιονέζα
25 min
Κοκκινόψαρα με ντομάτες και ρύζι με καρότο
50 min
Φιλέτο λευκού ψαριού με πολέντα και φρέσκο καλαμπόκι
1 godz. 5 min
Γαριδομακαρονάδα
40 min
Κριθαρότο με θαλασσινά
40 min