Σολομός τεριγιάκι sous-vide

Σολομός τεριγιάκι sous-vide

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες
    1450 γρ.
  • σουσάμι
    40 γρ.
  • φιλέτα σολομού, φρέσκα (περίπου 150 γρ. το καθένα)
    4
  • σάλτσα τεριγιάκι
    75 γρ.
  • τζίντζερ, φρέσκο σε λεπτές φέτες
    20 γρ.
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)
    30 γρ.
    1 κοφτό κ.γλ. ασκορβικό οξύ, (βιταμίνη C)

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 394 kcal / 1650 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 95 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων