Συσκευές & Αξεσουάρ
Spiralized vegetable crust pizza
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1059.9 mg
Πρωτεΐνη
11.7 g
Θερμίδες
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Λιπαρά
31.3 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Spiralize - Autumn/Winter
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNo-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Vegan bolognese
50 min
Vegetarian nuggets
30 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.