Lentejas con costillas adobadas y verduras

Lentejas con costillas adobadas y verduras

4.7 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
3 raciones

Υλικά

  • 150 g de lentejas pardinas
  • 25 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 75 - 100 g de tomate maduro (pelado y en trozos)
  • 5 g de pulpa de pimiento choricero
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 ramita de tomillo fresco
    ½ cucharadita de tomillo seco
  • 200 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos)
  • 35 g de cebolla en trozos
  • 25 g de puerro en rodajas
  • ½ zanahoria en rodajas
  • 40 - 50 g de chirivía (προαιρετικό πεδίο) en dados
  • 25 g de pulpa de calabaza en dados
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 - 250 g de agua

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 446.7 mg
Πρωτεΐνη 26.2 g
Θερμίδες 1690 kJ / 404 kcal
Λιπαρά 17 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Υδατάνθρακες 38 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων